A social média kezelése

Szeretnéd, hogy növekedjen a céges Facebook profil és céges Instagram oldal lájkoló és követőszáma? Azt akarod, hogy posztjaidat több ember lássa, lájkolja és kommentelje? Nem vagy biztos abban, hogy milyen sűrűn, mit és mikor posztolj az oldaladra? Vagy ha csak nyűgnek érzed ezt az egészet, akkor segítünk neked közösségi média kezeléssel.

CÉGES FACEBOOK PROFIL ÉS CÉGES INSTAGRAM OLDAL KEZELÉS

Rendberakjuk a céges Facebook profilodat és céges Instagram oldaladat, hogy vizuálisan és tartalmilag is egységes és profi megjelenést kapjon a vállalkozás a közösségi médiában.

CÉGES FACEBOOK PROFIL ÉS CÉGES INSTAGRAM OLDAL STRATÉGIA

Elkészítjük a vállalkozás közösségi média tartalom stratégiáját és tartalom tervét, hogy tudd, pontosan milyen sűrűn, milyen posztokat, képeket, videókat érdemes posztolni a céges Instagram profilodra és céges Instagram oldaladra.

SOCIAL MEDIA KEZELÉSE

A céges Facebook profil és céges Instagram oldal stratégiát követve vállaljuk oldalaid közösségi média menedzsmentjét, azaz elkészítjük a szükséges posztokat, legyen az szöveges, képes vagy videós tartalom. Az Instagram oldal kezelés és Facebook profil kezelés szolgáltatásaink segítségével profi közösségi média kezelést kapsz.

FACEBOOK ÉS INSTAGRAM POSZTOK KIEMELÉSE

Céges Facebook profil és céges Instagram oldal posztjainak a fizetett kiemeléseit (post boost) is kezeljük a megadott költségkeret és ütemezés alapján. Olyan szoftvereket használunk, ami a Facebook és Instagram algoritmusain felül még tovább optimalizálja a céges Facebook profil és céges Instagram oldal posztjainak futását, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el.

https://media-manager.hu/

Vélemény, hozzászólás?