Online marketing tanácsadás

Az online marketing azért jelent valódi üzleti potenciált vállalkozásod számára, mert jelenleg a  társadalom legjelentősebb információforrása az internet.  Az online marketing a leghatékonyabb és legköltséghatékonyabb eszköz, amelynek segítségével elérheted potenciális vevőidet! Mert nekünk ez a célunk. Hogy azokat is elérd, akik esetleg még nem is tudják, hogy a Te termékedre, szolgáltatásodra van szükségük! Hitvallásunk – tapasztalataink alapján – hogy az online marketing valójában csak akkor hatékony, ha komplex. Az általunk használt eszközök olyan összefüggéseket mutatnak, hogy egymás nélkül gyakorlatilag lehetetlen velük valódi eredményeket elérni!  

Miben segít az online marketing tanácsadó? Az első lépések…

Online marketing szakembereink áttekintik vállalkozásod jelenlegi marketing stratégiáját, ezt elemezve tapasztalatuk alapján kidolgoznak egy komplett online marketing stratégiát. Az online marketing stratégia meghatározza, hogyan lesz  vállalatod az iparágon belül leginkább látható vállalkozás az Interneten, hogyan juttathatod el üzenetedet a potenciális ügyfeleidhez! Most nem honlapkészítésről beszélünk, totális Internetes jelenlétről! Ez az első lépés az online marketing audit és stratégia kialakítása, amely külön szolgáltatásként is elérhető. Részletesebben itt olvashatsz róla: online marketing stratégia.  

Az online marketing tanácsadás eredménye

 Legyen bármilyen terméked vagy szolgáltatásod, legyen az akár nem reklámozható termék (pl. vényköteles gyógyszer) mi megtaláljuk azt az utat, azt a megoldást, ami a szükséges infót és vásárlásra ösztönző impulzust eljuttatja annak, akinek szeretnéd. Nem csak megtaláljuk az utat, de ha szeretnéd, végig is járjuk veled! Tanácsadónk munkatársként szerepelhet Céged mindennapjaiban, felvéve a Te ritmusod, a Te céljaid! 

Online marketing tanácsadás szolgáltatások

15 éve dolgozom marketingesként, rengeteget tanultam, főleg az ügyfeleimtől. A gyakorlat teszi a mestert, mondják, hát gyakorlatban volt részem elegendő. Több, mint 200 ügyfelemnek egyengettem útját a sikeres marketing kommunikáció és a sikeres üzletvitel felé.  Sokszor úgy érzem, nem is tanácsadó vagyok a cégeknél, még csak nem is marketingigazgató, hanem társ.  Tőlem várják a megoldást az üzlet minden problémájára és, ha úgy vesszük, az üzletet a bejövő megrendelések hajtják, igazuk is van.  Gyakran nevezek át vállalkozásokat, alakítom át termékpalettájukat, határozok meg új irányokat vagy cserélek le embereket. Jóval több ez, mint online marketing vagy PR sőt, alapvetően jóval több, mint amit egy marketing tanácsadó vagy marketingigazgató tesz egy cégért.  Mégis, online marketing tanácsadónak tartom magam, hiszen 20 éve az Internet a második otthonom. Azt jelenti ez számomra, hogy minden megoldásom központja a WEB, mégpedig azért, mert ez a leggyorsabban fejlődő és leginkább költséghatékony média. Ha ügyfeleimet megkérdeznétek tehát arról, mi a szolgáltatásom lényege, azt mondanák; egy társ, aki nem kér osztalékot.  Mégis, fogalmazzuk meg, miből is áll ez:

Marketing igazgató egy kezdő marketinges fizetésének töredékéért

Ezen szolgáltatást egy fős egyéni vállalkozástól a több ezer fős nagyvállalatig végeztem már.  Nyilván nem egyedül, kis csapatommal a hátam mögött. 15 év egyetemi és gyakorlati tapasztalat van mögöttem, sok jó megoldást láttam. Ezeket ötvözzük a legújabb ötletekkel. A szolgáltatás keretein belül összerakok egy kis team-et csapatomból, akik a cégeden fognak dolgozni. Megismerjük tevékenységedet, jelenlegi marketing munkádat, majd kidolgozunk egy marketing stratégiát, mellyel biztosan fellendül vállalkozásod. Ezt a stratégiát átbeszéljük veled és céged kompetens munkatársaival, majd nekilátunk dolgozni.

Folyamatosan egyeztetünk, megfelelő időközönként vezetői értekezletet tartva, amelyen ismertetjük az elvégzett munkákat, az elért eredményeket, majd javaslatot teszünk a következő időszak akcióira.  Egy csapatot kapsz tehát, melyben egyetemi diplomával rendelkező marketingesek, festőművész vénával ellátott grafikusok, doktorátust szerző programozók és tapasztalt vezetési tanácsadók vannak. Magad is meg fogsz döbbenni, mennyiért…

Weboldal tartalommenedzsment

Saját portájaink havi látogatottsága meghaladja a 1,5 millió egyedi látogatót. Ehhez persze nem elegendőek apró honlapocskák. Kell a keresőoptimalizálás – mégpedig magas szinten -, kell a közösségi média marketing sokszázezres rajongói táborral és kellenek azok az adminisztrációs tapasztalatok, amelyeket az elmúlt 15 évben szereztünk. Saját 9 portálunkon kívül számos ügyfelünk weboldalát üzemeltetjük nap, mint nap. Amit kapsz az: keresőoptimalizálás, szövegírás, frissítés, közösségi posztolások profi szinten. Brutális látogatottságnövekedésre számíthatsz! Próbáld ki, kérj ajánlatot itt!

Közösségi média marketing menedzsment

Amikor írom ezt a mondatot, éppen több, mint 1 millió rajongót érünk el a Facebookon, amely napról napra növekszik. Vannak napok, amikor ez sok ezerrel is gyarapszik. Gyarapodhat a te rajongóid és a belőlük jövő üzletek száma is, segítünk! Ennyi rajongóval gondolhatod milyen hatékonyan el tudjuk juttatni üzeneted az emberekhez, tudjuk növelni a te oldalad rajongóinak számát! Azt tudod-e, hogy nem csak a rajongók száma érdekes, sokkal fontosabb lehet a beszél róla (TAT) szám! Ezzel foglalkoztál már? Mi fogunk! A későbbiekben visszatérünk erre (is).

Forrás: https://matebalazs.hu

https://media-manager.hu/

Vélemény, hozzászólás?